Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı
Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri sineermektedir.Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da taraf kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.
Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin cenahı saf, yangın bapları ekseriyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın sahabet özelliklerine sahiptir.
Özellikleri olarak öne çıdem en önemli sınır ise ateşe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hırse dayanıklıdır.
Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.
; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, tabii facia ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.
Yangın Kapısı Kolu aşağı yakın itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Karakol gestaltsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat epey fonksiyonel ve haza olmalıdır.
Genel amacı insanların binayı ziyan görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal kırmızıır.
Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başında acil durumlarda boşaltma süresini kısaltma teamüllevi gelir.
Projeye en yaraşır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı sağlıklı çabucak açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.
Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan safiha gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı ciğerin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya daha nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara çıkarmak yangın kapısı mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.
Dolgular ile kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.
Kanat adetsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.
Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.